Oğulveren Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek, Eğitim anlayışı ile birlikte dünyaca bilinen lider yenilikleri yaratan, insanlığa ve bilime hizmet eden evrensel bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:50
Isınma: Kalorifer (Okul ve Lojman Kalorifer ile ısıtılmaktadır.)
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzdaki öğretmenler 6 dairelik lojmanda ikamet ettikleri için ilçeden okula git-gel yapan öğretmenimiz bulunmamaktadır. BU sebeple öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz anasınıfından 8.sınıf düzeyine kadar eğitim-öğretim hizmeti vermektedir. Anasınıfına kayıtlı 28 öğrenci(1 Şube), ilkokula kayıtlı 139(4 Şube) ve ortaokula kayıtlı 133(6 Şube) öğrencimiz bulunmaktadır.

Telefon - 552 222 65 44

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ogulverenilkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Oğulveren Mahallesi, Oğulveren Sokak, No 1/2 Başkale/ VAN

Öğretmen :7
Öğrenci :117
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köy.

Adres - Oğulveren Mahallesi, Oğulveren Sokak, No 1/2 Başkale/ VAN

Ulaşım Köy yolu asfalt olup hemen hergün köyden başkale ilçe merkezine 2 servis kalkmaktadır. Haftada 2 veya 3 sefer de yüksekova ilçe merkezine servis kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Van iline uzaklık 151 km, Başkale ilçesine uzaklık 48 km´dir.