Turizm Haftası

Okulumuz İngilizce Öğretmeni S. Yeliz Çekiç tarafından hazırlanan çalışmalarla turizm haftası okulumuzda kutlandı.

18.04.2018 448

18-04-2018Toplumumuzda turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl olduğu gibi bu yıl da 15-22 Nisan 2014 tarihleri arasında  81 il genelinde  “Turizm Haftası” kutlanmaktadır.  Önceleri turizm sezonun açılışı olarak kutlanılan hafta, günümüzde anlamını da değiştirmiştir. Turizmin bütün bir yıla yaygınlaştırılması, alternatif turizm türleri ve bu konuda Bakanlıkça yapılan çalışmalar, projeler hafta boyunca çeşitli etkinliklerle gençlere ve halka anlatılmakta, turizmden en yüksek geliri sağlamada yapılması gerekenler ile tarihsel ve kültürel mirasımıza sahip çıkma konusunda halkımız bilinçlendirilmektedir.